Monday, November 26, 2007

Tampereen Joulupukkipalvelu kuuntelen - Ottakaa yhteyttä ajoissa, niin saatte jouluksi mieluisan joulupukin lastenne ja itsenne iloksi

Joulupukin viime hetken päivitys sunnuntaina 23.12.2007 huomista aattoa 24.12.2007 koskien:

Parhaani mukaan yritän pysyä alustavasti sovituissa aikataulussa, keli, sää ja ruuhka saattavat vaarantaa puoleen tai toiseen. Siinä mielessä olemme täysin olosuhteiden armoilla. Toivotaan parasta.

Otan oheiset tiedot lapsista ja vastaanottajista tulostamalleni muistilapulle. - Aikataulu on kaikkein ruuhkaisin klo 16-19, jolloin joudun aika paljon olemaan sen merkkisoiton mukaisesti lähtemässä seuraavaan paikkaan. Laitan kännyn soimaan taskussani niin että 15 min sisätiloissanne ja sitten onkin jäähyväisten paikka.


Alkutervehdysten, laulujen, mahdollisten keppostelujen, yhteislaulun jälkeen onkin se odotettu lahjojenjako.

Pyrin lopettelemaan lahjojen jakoon. Olisi hyvä jos siinä olisi päällimmäiseksi varattuna heti jos useampi, niin näille lapsille muutama lahja heti alkajaisiksi kullekin, ettei tule vain yhdelle lapselle tai sitten maininta apupukilta että otetaan vuoron perään säkeistä. - No asian huomiointi, sehän onnistunee säkkiä täytettäessä (?) - Loput lahjat jos niitä on paljon saattavat jäädä avuliaitten aputonttujen jaettavaksi.

Pukin toivomuksena on hyväsilmäinen aputonttu lukemaan ko. lahjapakettien tekstejä, sillä pukkikin joutui hankkimaan lasit syksyllä.

Aputonttu voi katsella esim. kelloa ohimennen ja todeta n. 10 min. jälkeen, että onkos nämä pukin lahjojen jaon paikka?

Joulupukki sitten ojentaa ja kättelee lahjan saajia tilanteen mukaan huomioiden.

Lahjojen ja erityisesti sen pakettiin laitetun tekstin hakeminen ja lahjojen jakaminen on se aikaavievin osuus ja se saattaa jäädä aputonttujen jaettavaksi kun tulee aika kohdallanne täyteen, joku / jotku vanhemmista aputonttuina jakamaan ) Onnistuuko?

Joulupukkinne 044-3380291

Huomenna nähdään ja toivottavasti omastakin puolestani saan aikataulut pitämään jokaisen kohdalla

--------------------------------------------------------------------------------------

Jouluinen tervehdys pikkujouluihin ja jouluun valmistautuville

Joulu lähestyy ja mieleisiä on jo ostettu varastoon

-
Mistä pukki niitä jakamaan? - Tässä oiva raitis ja savuton joulupukki

- Ota yhteyttä e-mail: joulupukkipalvelua(at)gmail.com

Joulupukki ja joulupukkipalvelua Tampereella ja lähikunnissa tilanteen mukaan etukäteen ensisijassa ensin e-mailin kautta sopien. Mikäli erityisesti kysyttävää niin varmistelut puhelimitse kun ensin on sähköpostilla etukäteen sovittu, jotta pukki on varmasti vapaa vastaamaan ko. aikaan.

Reipas, ystävällinen ja taatusti raitis joulupukki aatoksi tai pikkujouluihin!

Teemme käyntejä lähinnä Tampere ja sen lähialueilla.

Hinta 50€ / käynti, rahat menevät pukin tonttujen ja tonttutoiminnan tukemiseen. Laskutus ennen kuin pukki astuu sisään. Sillä pukilla on silloin kiire seuraavaan paikkaan.

Soita 044-3380291 ja tiedustele lisää. Aloita puhelusi sanomalla "Onko pukkia saatavilla", mikäli kaipaat loppuvarmisteluja e-mailin sijaan.

Arkisin parhaiten tavoittaa kello 20:30-21, viikonloppuisin 19-21.

Pukki suosii e-mailia, joten jättäkää mieluiten viestejä e-mail:


Korvatunturin sivupiste Tampere